Skøll Dames Club8 Daagt Jullie Uit!

 

Skøll Dames Club 8 

Roeiverleden: 

De meiden in ons team hebben uiteenlopende roei-ervaring. Sommigen van ons zijn dit jaar pas begonnen met roeien, anderen roeien al langer bij Skøll en we hebben zelfs een paar meiden die jeugdroeiers waren. 

Leeftijd: 

18-23

Wat betekent roeien voor jullie?

Roeien is voor ons een manier om je verbonden te voelen met anderen. Het samen trainen, plezier maken en af en toe ook afzien schept een band. Zeker in deze tijd betekent dit erg veel voor ons en we zijn dan ook erg blij dat we sinds kort eindelijk met zijn allen in de acht mogen roeien. We kunnen nu samen naar wedstrijden toeleven en lekker fanatiek trainen op de Amstel. De trainingen bieden zowel een fysieke als sociale uitlaatklep die erg welkom is nu de meesten van ons alleen online onderwijs volgen.

Wat vinden jullie leuk aan de Virtual Head of the River 2021? 

We vinden de Virtual Head of the River leuk omdat de Head normaal gesproken dé wedstrijd is voor onze vereniging. We hebben dan namelijk het voordeel dat we op ons eigen water zijn en dat onze stuurtjes de bochten kennen als geen ander. We waren dan ook erg enthousiast dat dit de eerste wedstrijd was waar we naartoe konden gaan werken.

In welk veld doen jullie mee?

Wij doen mee in het 8 kilometer veld. 

Wie dagen jullie uit?

De Skøll dames clubacht daagt de dames clubacht van Nereus uit om mee te doen aan de Virtual Head of the River 2021! Daarnaast dagen we alle clubachten (mannen en vrouwen) in heel Nederland uit om een mooie tijd neer te zetten op een van de afstanden!